Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’da Şirketlere Yönelik Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu kapsamında şirketlerin bölünme, birleşme, tür değişikliği işlemleri ile ticari defterlerin elektronik ortamda tutulması konularında önemli bir bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2025 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2025 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İTSO’da Şirketlere Yönelik Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nden Şirketler Daire Başkanı Recep Yılmaz ile Ticaret Uzman Yardımcısı Mert Alper Şahin’in katılım sağladığı toplantıya bölgedeki ticaret sicil müdürleri ve meslek mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda söz alan Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Recep Yılmaz’ın bölgeye teşrifinden dolayı memnuniyetini dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantının ana gündemini, son dönemde öne çıkan “Ticari Defterlerin Elektronik Ortamda Tutulması” konusu oluşturdu. Recep Yılmaz, ayrıca şirketlerin yeniden yapılanma süreçleri olan bölünme, birleşme ve tür değişikliği işlemlerine ilişkin detaylı bilgiler paylaşarak katılımcıların sorularını yanıtladı.

Toplantı sonunda İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, katkılarından dolayı konuklara teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.