Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalifiye Eleman Yetiştiriciliği İle İlgili Kurum Müdürleri Ziyaret Edildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 3.Meslek Komite Üyeleri, bölgemizde kalifiye ve ara eleman yetiştirilmesine yönelik, çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2022 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Kalifiye Eleman Yetiştiriciliği İle İlgili Kurum Müdürleri Ziyaret Edildi

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, 3. Meslek Komite üyeleri Nasrettin Murt ve Hasan Fehmi Keskin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ali Haytaz ve İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Osman Özay’ı ziyaret ederek, bölgemizde kalifiye ve ara eleman yetiştirilmesine yönelik, çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretlerde, sektörler ile ilgili ara eleman ve kalifiye eleman yetiştiriciliği ile ilgili ustalık ve usta öğretici belgeleri verilmesi ve çıraklık kayıtları ile ilgili kurum Müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.