Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KENT GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK YEŞİLLİKLER İÇİNDE BİR MEKAN: CEMNUR GARDEN

Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur Garden İskenderun’lu iş insanı Yıldırım Alpay, Cemnur Garden’da düzenlediği kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent gündemini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
KENT GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK YEŞİLLİKLER İÇİNDE BİR MEKAN: CEMNUR GARDEN

“Burası Kır Düğün Salonu olarak hizmet vereceğiz. Bunun yanı sıra doğum günü ve toplantılara ev sahipliği edeceğimiz organizasyonlara da olanak vereceğimiz bu mekânda, gün içinde de serpme kahvaltı vereceğiz.” İskenderun’lu iş insanı Yıldırım Alpay, 6 Şubat depreminin ardından gelinen noktada İskenderun’un hak ettiği hizmeti alması gerektiğini ifade eden iş insanı Yıldırım Alpay, “İskenderun güzel bir memleket, İskenderun’u İskenderunlu olan memleket insanlarımız yönetmeli” diye konuştu.
Siyaset ile ilgili olarak da İskenderun’u yönetmeye talip olduğunu açıklayan insanı Yıldırım Alpay, İskenderun Belediye Başkanlığına aday olduğunu da belirten Yıldırım Alpay, önümüzdeki süreçte seçime yönelik çalışmalara da hız verecek.
Arsuz Karaağaç Green Park karşısındaki alanda yemyeşil doğal ortamda yöresel lezzetlerin tadına varılacak mekân Cemnur Garden, doğal ortamda huzur veren mekân olarak görenlerin haklı övgülerini de alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.