Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahallede Sinema Var, Umut Perdede!

Arsuz Belediyesi, kültürü mahalleye, umudu her haneye taşımaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2025 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2025 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Mahallede Sinema Var, Umut Perdede!

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ün öncülüğünde hayata geçirilen “Mahallemde Sinema Var” projesi, dayanışmanın, umudun ve kültürün buluştuğu anlamlı bir etkinlikle Gözcüler Konteyner Kent sakinleriyle perdeyi araladı.

Açık hava sinemasının ilk gösterimi, yaşamın zorluklarına rağmen yüzlerde tebessüm, gözlerde umut oldu. Başkan Üstün, sinemanın yalnızca bir eğlence aracı değil; toplumu bir araya getiren, iyileştiren, güçlendiren bir değer olduğunu vurgulayarak, “Her mahalleye kültür, her yüreğe dokunuş” anlayışıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Bu özel gecede, çocuklar beyaz perdeye hayranlıkla bakarken, yetişkinler bir anlığına dertlerini unuttu. Çünkü bu sadece bir film gecesi değildi; bu, birlikte iyileşmenin, birlikte yeniden başlamanın gecesiydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.