Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Belediye Başkanı Mine Küçükkarasu’dan Hizmet İncileri Döküldü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz temsili olarak koltuğunu Mehmet Akif İlkokulu öğrencilerinden Mine Küçükkarasu’ya bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Minik Belediye Başkanı Mine Küçükkarasu’dan Hizmet İncileri Döküldü
 Başkan Yavuz, temsili belediye başkanı Mine Küçükkarasu’ya Kırıkhan’la ilgili brifing verdi.

Daha sonra temsili başkan Mine Küçükkarasu Kırıkhan’da yapılacak hizmetlerle ilgili talimatlar verdi.

Kendisi küçük ama düşünceleri büyük olan temsili başkan Mine Küçükkarasu; “Caddelerde ki kaldırım işgallerinin son bulması, yeni kütüphane yapılması, parklara spor aletlerinin, geri dönüşüm çalışmalarının arttırılması ve tüm okullara yayılması talimatlarını verdi.

Daha sonra Başkan Yavuz temsili başkan ve diğer öğrencilere hediyeler verdi ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yıldönümünü kutladı.







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.