Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Yayla İskenderun Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığını Açıkladı

Şehir Plancısı Mustafa Yayla: ''İskenderun'u El Birliğiyle Ayağa Kaldıracağız''

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Mustafa Yayla  İskenderun Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Şehir Plancısı Mustafa Yayla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Yaylan'ın yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

İskenderun’da doğup büyüyen Mustafa YAYLA, İskenderun Mithat Paşa İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra, eğitimi için Ankara’ya gitmiştir. ilk olarak ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden sonra, ikinci olarak Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümününden onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Sonrasında ise, İstanbul Teknik Üniversitesinde İnşaat Projeleri Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Orta ve Doğu Karadeniz Çevre Düzeni Planı çalışmalarına ilaveten, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün İstanbul 2 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonunda görev almış, şu anda da Hatay Planlama Merkezinde Şehir Plancısı ünvanıyla ilimize ilişkin yapılan çalışmalara katılmaktadır. Hali hazırda inşaat, turizm, maden, reklam sektörlerinde yatırımları vardır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Özellikle 6 Şubat depremi sonrasında yaşanılan yıkım ve felaket, belediyeciliğin gerektirdiği teknik bilgi, beceri ve donanımın önemini gözler önüne sermiştir. İskenderun’un deprem ile anılan bir ilçe olmaktan çıkıp, insanlarımızın güvenle ve sağlıkla yaşayacağı, çocuklarımızı huzurla büyütmek isteyeceğimiz bir ilçe haline gelmesi hepimizin önceliğidir. Liyakatin esas alınmasının önemini en acı şekilde tecrübe eden İskenderunlular için belediyecilik, ihtiyaç ve koşullar göz önüne alındığında, bu çerçevesinde ve teknik kadrolarla, hiç vakit kaybetmeden yapılmalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür ÖZEL ve parti yetkilileri, yerel yönetimlerde aday tercihlerinin; liyakat, öncelikli meslek grupları, bölge özelindeki koşul ve ihtiyaçlar göz önüne alarak yapılacağını ifade etmiştir. Bu kriterler göz önünde alındığında memleketi için bilgi, beceri ve deneyimleriyle İskenderun’u el birliğiyle ayağa kaldıracağına inanan Şehir Plancısı Mustafa YAYLA, İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını değerli basın mensupları ve kuruluşları aracılığıyla kamuoyuna saygıyla duyurur.

Not: Aday adaylığı başvurusu 27 Kasım pazartesi günü saat 14.00’te CHP İlçe Başkanlığında yapılacaktır. Tüm dostlarımız, partililerimiz, hemşerilerimiz ve değerli basın mensuplarımız davetlidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.