Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutluluğa Yelken Açtılar

Kentimizde medya camiasının sevilen simalarından, Radyo, Tv yapımcısı, gazeteci, Mega Medya Grubu genel müdürü Semir Yazıcı’nın yeğeni, Ayla Yazıcı Şahin ve merhum Selahattin Şahin’in güzel kızları Hazal ile Süreyya ve Adnan Taç’ın yakışıklı oğulları Ercüment, muhteşem düğün töreni İle dünya evine girdiler.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Mutluluğa Yelken Açtılar
 yakınlarıyla bir araya gelmiş oldu. Düğün vesilesiyle Adana, İstanbul, Antalya, Antakya ve Samandağ’ından gelen yakın akrabalar ve kuzenler hasret giderme fırsatı buldular.

Sıcak, eğlenceli ve samimi bir ortamda gerçekleşen düğün töreninde, Arsuz belediye başkanı Nazım Culha ve Belen belediye başkanı Adnan Vurucu’nun yanı sıra; GÜÇSİAD Hatay il başkanı işadamı Sabahattin Uygun, Adana’dan Yazıcı ailesinin akrabası, İşadamı Uğur Yaldız ve eşi Filiz Yaldız ile birlikte kalabalık dost, akraba ve davetliler bir araya geldiler.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca davetliler gönüllerince eğlendiler. Hayatlarını birleştirerek bekârlığa veda eden Hazal ile Ercüment’in yanı sıra bu mutlu geceye tanıklık eden davetlilerin neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi. Mega Medya Grubu olarak bizler de dünya evine giren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.