Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NADİR KİMYON: EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, Sutaşı Beldesi’nde imece usulüyle hayata geçirilen kütüphane açılışına katılarak önemli mesajlar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
NADİR KİMYON: EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Muhtarlığın önderliğinde gerçekleşen projenin örnek olabileceğini söyleyen Başkan Kimyon, eğitimin gelişiminde buluşalım, gençlerimiz bilinçlensin, ülkemiz geleceğe emin adımlarla ilerlesin diyerek eğitim alanındaki ihtiyaçların karşılanmasının önemine vurgu yaptı.

EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Kimyon, "Kütüphanenin, dershane ücretlerinin 80.000 TL’ye ulaştığı ve çocuklarımızın konteynerlerde ders çalışmak zorunda kaldığı bir dönemde, 400 kişiye ders çalışma imkanı sunması, gerçekten de çok değerli bir hizmettir" dedi.

Eğitimde eşitlik sağlanmasının önemine dikkat çeken Kimyon, bu tür hizmetlerin çocukların geleceği için kritik olduğunu vurguladı.

İMECE USULÜ PROJELERİN ÖNEMİ

Ayrıca, "Umarım bu tür imece usulü kütüphaneler, Samandağ’da da yaygınlaşır" şeklinde konuşan Kimyon, bu projenin yerel dayanışmanın ve birlikteliğin önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

TEŞEKKÜR VE DAYANIŞMA VURGUSU

Sözlerini sonlandırmadan önce, "Bu anlamlı çalışmaya katkı sağlayan Samandağ Belediyesine, hayırseverlere, muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Kimyon, siyasetin ötesinde bir dayanışma çağrısında bulunarak, "Siyaset üstü bir durumdan elbirliğiyle çıkacağız" ifadesiyle toplumu birlik içinde hareket etmeye davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.