Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NAZMİ CEYLAN: "ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZDIR!"

İskenderun'da eğitim hizmeti veren Çocuk Eli Anaokulu'na sürpriz ziyarette bulunan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Anaokulu sahibi Hamza Kurt'a misafir oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
NAZMİ CEYLAN: "ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZDIR!"

CEYLAN;"YENİ NESİLE BORCUMUZ ÇOK"
Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun'u adım adım gezen Nazmi Ceylan geleceğimiz olan minik öğrencileri unutmadı.

Okul sınıflarını gezip minik öğrencilerle sohbet ederken çocukların içten ilgisiyle karşılaşan Nazmi Ceylan; "Bulunduğum en mutlu, en masum ziyaret ortamı. Bu meleklerimize güzel bir gelecek hazırlamak, anneleriyle babalarıyla en güzel ortamı oluşturmak bizlerin borcudur. Onlara sunacağımız sağlıklı projelerle geleceğe hazırladığımız en önemli projedir.
Yavrularımız için bir çok güzel projelerimiz var. Anneleriyle, babalarıyla gidecekleri çeşitli alanlar oluşturacağız." Açıklamasında bulundu.

Çocuk Eli Anaokulu Sahibi Hamza Kurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken fotoğraflar çekilerek minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.
Ziyarette bulunan Mustafa Kemal mahallesi Muhtar adayı Funda Turaç'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

İSKENDERUN ECZACI ODASINA ZİYARET

Eczacı Odası İskenderun Temsilcisi Ebru Celasun ve Eczacılar ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "Eczacılarımıza daha güvenli ve huzurlu ortam oluşturmak istiyoruz. Fedakarca gece gündüz çalışan Eczacı dostlarımıza Belediye olarak üstümüze düşeni yapmak, onların sıkıntılarına çare bulmak asli görevimizdir." Açıklamasında bulundu.

Eczane işletmeciliğinin çok zor bir hal aldığının altını çizen Eczacı Odası İskenderun Temsilcisi Ebru Celasun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Eczacılar olarak sıkıntılarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.