Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖNTÜRK NARLICA’DA ZAFER MEŞALESİNİ YAKTI

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, AK Parti’nin kalesi Narlıca Mahallesi’nden gelen tam destek ile zafer meşalesinin yandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
ÖNTÜRK NARLICA’DA ZAFER MEŞALESİNİ YAKTI

2024’ün Hatay’ın yılı olacağını kaydeden Öntürk, “Milli vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Hatay hedefiyle, 1 Nisan sabahından itibaren 7/24 esasına göre çalışacak, umudunu bize bağlayan halkımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi. 

Narlıca’nın hak ettiği hizmetlere 10 yıldır kavuşamadığını kaydeden Öntürk; “Gerek İbrahim Naci Yapar başkanımız Antakya Belediyesi olarak, gerekse de biz Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Narlıca’ya tarihinde görülmeyen hizmetleri kazandıracağız. Verilip tutulmayan sözlerden dolayı Narlıca Mahallesi hep mağdur edildi. İnşallah 31 Mart’ta sözünün eri olanlar iş başına gelecek ve Hatay 15 ilçesi 593 mahallesi ile hep birlikte ayağa kalkacak. Biz bunu 8 yıldır türlü badirelere rağmen ayakta kalmayı başaran Cumhur İttifakı ruhuyla yapacağız. El birliği içinde Antakya’mızı, Hatay’ımızı kalkındıracağız” şeklinde konuştu. 

“NARLICA’YA GÜREŞ OKULU YAPACAĞIM”

Güreşçileri ile nam salan Narlıca Mahallesi’ne verdiği sözü bir daha hatırlatan Öntürk; “Ben Narlıca Mahallemizin pehlivanlarına söz vermiştim. İnşallah 31 Mart’ta başkan olarak seçildiğimizde Narlıca Mahallemize güreş okulu yapacağım. Tüm amatör ve profesyonel spor kulüplerimize tam destek vereceğiz ve Hatay’ı spor kenti yapacağız. 31 Mart akşamı tüm Narlıcalı vatandaşlarımızı il binamızın önüne seçim zaferimizi kutlamaya bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

Narlıca’dan aldığı tam destekten dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Öntürk, Antakya Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini burada gördükleri sinerji ile kazanacaklarını belirterek ziyaretini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.