Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

REKTÖR DEPCİ’DEN BAŞKAN GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığını kazanan İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
REKTÖR DEPCİ’DEN BAŞKAN GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığını kazanan İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belen Belediyesinde mazbatasını alarak göreve başlayan Gül’e hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Depci, bir dönem daha beraber çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül Rektör Depci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İSTE Rektörü Depci’ye nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise ziyaret sonrası şunları söyledi: “öncelikle seçimden zaferle ayrılarak yeniden Belen Belediye Başkanı olan İbrahim Gül’ü tebrik ederim. Kendisinin önceki dönem olduğu gibi bu dönem de önemli işler başaracağına inanıyorum. Üniversitemizin bir ayağı Belen’de yıllardır öğrencilerimize eğitim veriyor. Depremde ağır hasar alan ve yeniden inşasına başladığımız kampüsümüz konusunda verdikleri destek için Başkanımız İbrahim Gül’e şahsım ve İSTE adına teşekkür ediyorum. Birlikte nice güzel projelere…” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.