Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salgına Karşı İşbirliği Ve Dayanışma

Kaymakam Yönden: Yeter Ki Siz Evlerinizde Kalın

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Salgına Karşı İşbirliği Ve Dayanışma
 İskenderun  Kaymakamı İskender Yönden ve beraberinde Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü, Kızılay Başkanı ve diğer ilgili/yetkili kurum amirlerinin de katılımıyla bilgilendirme yapıldı..

24 Mart 2020 Salı günü saat: 16.00'da ilgili ve yetkili kurum amirleri ile mahalli yazılı, görsel ve işitsel basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakamımız Sn. İskender Yönden, Korona Virüs (Covid-19) Salgınına yönelik İlçe bazında yapılan özel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaymakamlığımızın uhdesinde, Belediye, Kızılay, Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu işbirliği ve koordinasyonu ile Dezenfektan ve Tıbbi Maske üretiminin temin ve tesis edildiği bilgisini paylaşan Kaymakam İskender Yönden, hali hazırda mevcut bulunan dezenfektan ve tıbbi maskeleri öncelikle sağlik personelimize, sınırda bulunan 39. Piyade Tugay Komutanligina ve diğer kurumlarımıza dağıttı.

Dünya genelinde yaygınlaşan "Korona Virüsü (Covid-19) Salgını"ile ilgili mücadele sürecinde; İskenderun Belediyesi, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi'nin işbirliği ve koordinasyonuyla 100 bin adet maske üretimi hedeflenmektedir.
1'nci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından ise Payas Mesleki ve Teknik Lisesi'nde üretilen sıvı dezenfektan temin edilerek, İlçemizde ki işbirliği ve dayanışma bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.