Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SOSYAL BELEDİYELER AĞI ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI

Samandağ Belediyesi’nin de katılım gösterdiği, beşincisi düzenlenen, Sosyal Belediyeler Çalıştayı’nın son günü Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
SOSYAL BELEDİYELER AĞI ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI
Bodrum’da düzenlenen çalıştayın son gününde Onur Aydın “Siyasette Dijital Pazarlama” ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi ve deneyimlerini paylaştı. Hemen ardından Mücahit Avcı tarafından Katılımcı Belediyelerin Sosyal Medya Hesapları ile ilgili genel değerlendirmeler yapıldı. Üye belediyelerin sosyal medya hesaplarının kurumsallasşması ile ilgili yol haritası çizildi. Program kapsamında üç günlük çalıştayın genel bir değerlendirmesi yapıldı ve SOBA yönetmeliği genel kurula sunuldu. Ayrıca altıncı çalıştayın yapılacağı yer için oylama yapıldı. Yapılan oylamada, altıncısı düzenlenecek olan Sosyal Belediyeler Ağı Çalıştayının oy birliği ile Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi ev sahipliğinde yapılması kararı alındı. Üç günlük çalıştay, katılımcılara katılım belgelerinin takdim edilmesi ile tamamlandı. Samandağ Belediyesi adına katılım belgelerini Sosyolog Kenan Kahlıoğulları ve BasınYayın Halkla İlişkiler personeli Yücel Aslan aldı.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON :”SİZ GERÇEK KAHRAMANLARSINIZ”

Bodrum’da gerçekleşen çalıştaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Çalıştay kapsamında düzenlenen akşam yemeğinde yaptığı konuşmada; “19 yıldır sizlerle beraber çalışmaktan, mesai arkadaşım olmanızdan dolayı son derece mutluyum, onurluyum, gururluyum. İyi ki varsınız. Siz kameranın arkasındaki gerçek kahramanlar biz ise şovmenleriz. Sizleri canı gönülden alkışlıyorum, iyi ki varsınız. Şöyle baktığımda Uzun süredir, neredeyse kiminizin yaşı kadar belediye başkanlığı yapıyorum. Tabi bu süreçte her zaman hoşgörülü ve problemin bir parçası değil, çözümün parçası olmayı yeğledim ve görüyorsunuz ki böyle düşünerek, hoşgörünüzü yüksek tutarak eğer bir şeyi yapmak için değil de severek yaparsanız her zaman bu halk sizi bir yerlere taşır, hiçbir zaman yalnız bırakmaz. Biraz önce sanatçı kardeşlerim iki tane parça söyledi. Farkında mısınız, ikisi de beni hatırlatıyor. Çünkü ben zor süreçlere tabii tutulmasına rağmen mücadele ruhundan asla vazgeçmeyen bir başkanınızım. Çünkü hayat öyle otoban gibi bir yol değildir. Zaman zaman patikalar da var hatta lastiği bile patlar arabanın. Benzininiz bile bitebilir. Düşmek, emeklemek yenilgi değildir. Yenilgi ne zaman gelir biliyor musunuz? Pes ettiğiniz zaman gelir. Peki bizde pes etme ruhu var mı? Bizde mücadele etme ruhu var. Bizler mücadele ederek ancak bu Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni güzel yerlere getirebiliriz. Bunun için asla mücadele etme ruhundan vazgeçmeyin. Sizler geçerseniz, bizim gibi medeni insanlar bu mücadeleden vazgeçerse omuzlarınızdaki yük o kadar ağır ki. Çünkü Anadolu halkının bir tek beklentisi var. Bizim gibi insanların mücadele etme ruhundan asla vazgeçmemesi. Ben geçmiyorum, sizler de geçmeyin ve şunu söylüyorum; sevmekten de bıkmayın. Bırakın bir aşk hikayesi olsun ama sevmekten de korkmayın. Sevmek insanı o kadar olgunlaştırır ki, o kadar büyütür ki onun için korkmayı, sevin. Bu sevmek sadece karşı cinsle ilgili değildir. Her türlü canlıyı sevin. Hiç korkmadan sevin, içinizden geldiği gibi sevin. Hoşgörünüzle sevin. Birlik beraberliğinizle sevin. Bodrum’un en büyük özelliği nedir arkadaşlar biliyor musunuz? Dünya barış topluluğu gibi yaşamasıdır. Peki bunun altında yatan neden ne? Sadece sevgi ve saygı. Biz herkesi rengiyle, ırkıyla, mezhebiyle kabul ediyoruz. Herkese sarılıyoruz, canlı olduğu için sarılıyoruz. Onun için bizler toplumun beş adım önünde yürüyen insanlarız. Taktığınız kravattan sıktığınız parfüme kadar vatandaş sizi izler. Bu dediğimi unutmayın. Onu için gelin her zaman problemin değil çözümün bir parçası olarak çalışmaya hep beraber devam edelim ve bu güzel ülkemizi taşıyabildiğimiz kadar taşıyalım” ifadelerine yer verdi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.