Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOSYALI HOLDİNG OLARAK ACIMIZ BÜYÜK

Tosyalı Holding, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Demir Çelik Fabrikasının çelikhane bölümünde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
TOSYALI HOLDİNG OLARAK ACIMIZ BÜYÜK

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Demir Çelik Fabrikamızın, Çelikhane bölümünün belirli bir alanında, 8 Kasım 2023 tarihinde, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle bir patlama meydana gelmiştir.
Olayda 14 çalışma arkadaşımız yaralanmış, yaralı arkadaşlarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine hemen başlanmıştır. Arkadaşlarımızdan 7 kişi taburcu olurken 2’si ağır yaralı olmak üzere 6 kişinin tedavisi de halen devam etmektedir. Söz konusu olay sonrası tedavisi devam eden çalışma arkadaşlarımızdan biri ise maalesef hayatını kaybetmiştir.

Tosyalı Holding olarak yaşanan bu olaydan dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve şirketimizin çatısı altında çalışan tüm arkadaşlarımıza baş sağlığı, yaralı arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Yaşanan elim olayda hayatını kaybeden çalışma arkadaşımızın ailesi, yaralı arkadaşlarımız ve kıymetli ailelerinin yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Acımız çok büyük, üzüntümüz çok derin.
Olay ile ilgili konu adli mercilere intikal etmiş olup, adli ve idari soruşturma başlatılmıştır, süreç ve sonuçları kamuoyuyla paylaşılacaktır. Yaralı olan arkadaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşması ve aramıza dönmesi en büyük temennimizdir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.