Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Doğan, İtalya’nın Suriye Özel Temsilcisi Ravagnan’ı Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İtalya'nın Suriye Özel Temsilcisi Stefano Ravagnan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2022 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Vali Doğan, İtalya’nın Suriye Özel Temsilcisi Ravagnan’ı Kabul Etti

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, Suriye Özel Temsilcisi Ravagnan’ı tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı inanışları ve etnik yapıları aynı çatı altında barış ve hoşgörü ile bir arada tutan kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Suriye Özel Temsilcisi Ravagnan ise gerek coğrafi gerekse tarih ve kültür açısından çok önemli bir şehir olan Hatay’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.