Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Masatlı, Reyhanlı'da Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı Gerçekleştirdi

Hatay Valisi Mustafa MASATLI Başkanlığında, 31.10.2023 Salı günü Reyhanlı'da mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları, Reyhanlı Kaymakamı Yasin ÖZTÜRK, İlçe Belediye Başkanı Mehmet HACIOĞLU, ilçemizde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
 Vali  Masatlı, Reyhanlı'da Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı Gerçekleştirdi

Toplantı, Vali Masatlı'nın depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, temennileriyle başladı.

Toplantıda genel değerlendirmelerde bulunan ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Vali Masatlı

Valimiz, yapılan çalışmaların hangi aşamaya geldiğine de değinerek; iyileşme sürecinde özellikle kalıcı konutların yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve sağlıklı, güvenli, depreme dirençli konutların da vatandaşlarımıza en kısa sürede  teslim edilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini Kasım ayı itibariyle etap etap teslim edilmeye başlanacağını belirtti., “Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile Sayın Cumhurbaşkanımızın  Başkanlığında, yerel yönetimler ve muhtarlar kanalıyla tüm vatandaşlarımızın mevcuttan daha huzurlu, mutlu ve refah bakımından daha iyi noktalara gelmesi ve ortaya çıkan sorunlarına ivedi çözümler  bulmak amaçlı dinamik bir yönetim sistemi olduğunu ve bunun içindir ki Devletimizin hızlı karar mekanizmalarıyla yüzyılların  afeti sonucu, ilimizin gerek maddi gerekse manevi bakımdan aldığı yaraların daha kısa sürede sarılabilmesi münkün hâle gelmektedir. ” diyerek “Bu bakımdan muhtarlarımızın, ülkemizin en ücra yerlerinde Devletimizin gören gözü, duyan kulağı, şefkat yüzü ve halkımızın demokratik tercihiyle seçilmiş temsilcisi olması hasebiyle, Devletimizin imkan ve kabiliyeti dahilindeki hizmetleri, vatandaşlarımıza hızlı ve etkili bir şekilde ulaştırmada önemli ve etki rol oynadığını, söyledi.

Vali Masatlı, yapılan çalışmaların hangi aşamaya geldiğine de değinerek; iyileşme sürecinde özellikle kalıcı konutların yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini ve sağlıklı, güvenli, depreme dirençli konutların da vatandaşlarımıza en kısa sürede  teslim edilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini Kasım ayı itibariyle etap etap teslim edilmeye başlanacağını belirtti.

Devletimizin, Hatay’ımızı tekrardan ayağa kaldıracak güce, inanca ve kararlılığa sahip olduğunu”  dile getiren Vali Masatlı, Reyhanlı ilçemizdeki muhtarlarımızın da bizlere destek olarak üzerine düşen sorumluluk bilinciyle çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

Toplantının beklentilerinin üstünde çok verimli geçtiğini,  vatandaşlarımızın, Devletimizle daha sağlıklı temas kurup iletişim imkanı bulabilmesi için bu toplantıların çok önemli ve faydalı olduğunu ve kendilerini rahatça ifade etme fırsatı bulduklarını dile getiren muhtarlar, “Şu ana kadar yapılan hizmetler için Devletimize ve sizlere tüm içtenliğimizle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.