Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yapar, gençlerin sorunlarını dinledi

Cumhur İttifakı'nın Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçim sürecinde ara vermeden ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde sadece halkın genel sorunlarını değil, özellikle gençlerin sorunlarını da dinleyerek, onların isteklerini ve beklentilerini dikkate alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Yapar, gençlerin sorunlarını dinledi

Yapar'ın gençlere yönelik ilgisi ve yaklaşımı, şehirde gençlerin katılımını ve etkinliğini artırmayı hedefliyor. Gençlerin toplumun önemli bir parçası olduğunu ve onların sorunlarının çözümünde aktif rol almalarının önemini vurguluyor.
Antakya’nın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençlerle özel olarak ilgilenen Yapar, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, gelecek planlamalarında gençlerin de sesini daha fazla duyurmasını sağlamayı amaçlıyor.
İnşaat mühendisi kimliğiyle gençlerin eğitim, istihdam ve sosyal yaşam gibi alanlardaki taleplerine de kulak veren Yapar, genç nüfusun şehrin geleceği için kritik bir rol oynadığını belirtiyor.
Yapar'ın gençlerle yakın teması, gençlerin şehrin geleceğine aktif katılımını teşvik ederek, Antakya'nın daha dinamik, katılımıve geleceğe daha hazır bir şehir olmasına olanak sağlayacağı belirtilyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.