Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN'A ZİYARET

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, YENİ SENDİKA Hatay İl Başkanı Kadir Sinan GÜRKAN İl Başkan Yardımcıları Opr. Dr. Melek PALA, Elvin TURAN, Berkan BAŞAL ve İskenderun İlçe Temsilcisi Huriye GEDİK tarafından Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Tunga BARÇIN'A hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN'A ZİYARET

Sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler veren yönetim kurulu sağlık çalışanlarının sorunlarını da dile getirdi.

Yapılan ziyarette YENİ SENDİKA olarak sağlık alanında yapılması planlanan çalışmalar ve sendikanın gelecek vizyonu konusunda Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Tunga BARÇIN'A Bilgiler verildi.

YENİ SENDİKA Hatay İl Başkanı Kadir Sinan GÜRKAN “Öncelikle İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr Tunga BARÇIN'A Deprem sonrası Hatay gibi yoğun mesai harcanması gereken sınır ilinde 7/24 fedakârca yaptığı çalışmalardan, sivil toplum kuruluşlarını önemseyip verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kadir Sinan GÜRKAN yaptığı açıklamada “Bizler sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıktık. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıktık. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz” dedi.

Hatay İl sağlık müdürü Uzm. Dr. Tunga BARÇIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Samimi ortamda yapılan ziyaretten sonra kapısının Yeni Sendikaya her zaman açık olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.